Forum: czy z yorkiem można spać?jak można zrobić spinkę z kokardką dla yorka?
« Powrót | Rozpocznij nową dyskusję »
-
czy z yorkiem można spać?jak można zrobić spinkę z kokardką dla yorka?
dodał: ~Magda432, 04-05-2011, 19:04
chciałam się zapytać czy york lubi jak się z nim śpi i jak się robi kokardkę ze spinką dla yorka? -
lubią spać w łużku
dodał: ~mmm, 05-05-2011, 16:29
mój york wydaje mi się, nie wyobraża sobie przespania całej nocy w swoim łóżeczku. Nawet jeśli zasypia u siebie to rano budzę się s sunią przy głowie;)
U mojej znajomej sunie też z nimi spały, ale teraz zagrodzili im wejście do sypialni i psiaki śpię w legowiskach.
A kokardki to chyba musisz kupi;) -
lubią spać w łużku
dodał: ~mmm, 05-05-2011, 16:29
mój york wydaje mi się, nie wyobraża sobie przespania całej nocy w swoim łóżeczku. Nawet jeśli zasypia u siebie to rano budzę się s sunią przy głowie;)
U mojej znajomej sunie też z nimi spały, ale teraz zagrodzili im wejście do sypialni i psiaki śpię w legowiskach.
A kokardki to chyba musisz kupi;) -
Uwielbia bardzo spać w łózku
dodał: ~Katla, 05-05-2011, 20:20
Witam!Moja sunia niewyobraża sobie spać bezemnie a Ja bezniej;)zawsze spi przytulona do mnie lub lezy podkordełką przy nogach.A kokardki mozesz kupić w sklepie,pozdrawiam -
Spanie z yorkiem
dodał: ~Masza, 06-05-2011, 16:43
Są dwie prawdy !
Albo ktoś mówi że faktycznie śpi z yorkiem albo sie do tego nie przyznaje ! Nie ma osób które nie śpią z yorkami. Prawie każdy to robi :) -
Każdy pies, nie tylko york
dodał: ~Iv., 07-05-2011, 07:45
Będzie spał w łóżku właściciela jak mu się na to pozwoli. I każdy nie będzie sobie wyobrażał innego miejsca do snu ;)
Tylko z tym spaniem z yorkiem to trzeba uważać i dostosować wychowanie psa do jego charakteru.
Bo jeśli wpuścisz yorka o stanowczym charakterku do łóżka to Ci zaraz zacznie rządzić w domu.
Yorki to teriery a nie misie przytulasie ;P
A kokardki to można za małe pieniądze kupić w sklepie zoologicznym lub w necie.
Pozdrawiam, Iv. -
Kokardki dla yorka
dodał: ~Magda K, 12-07-2011, 18:48
Piękne kokardki dla yorka można kupić w sklepie York Design - mają największy wybór w Polsce. Sama kupiłam u nich już chyba z pięć sztuk i jestem z nich bardzo zadowolona.
Ps. Moja yorczyca śpi w kokardkach na okrągło - tylko codziennie rozczesuję jej kitkę na głowie żeby włosy się nie skołtuniły. -
york
dodał: ~wiki, 13-07-2011, 09:41
moja sunia nie wyobraża sobie nocy nie spęszonej pazem ze mną w łóżku -
spanie z psem
dodał: ~Vifi, 13-07-2011, 22:19
ja śpie z moim yorkiem. Nie zakładam mu żadnych kokardek. A tak czy któś nie wie przypadkiem co zrobić z kłem mojego yorka(ma 8 miesięcy i mlecznego kła) -
dodał: ~kk, 27-07-2011, 14:39
śpię z yorkiem,a właściwie york ze mną ;) na ogół na poduszce obok mojej głowy,
Vifi zęba trzeba wyrwać jeśli nie wypadnie do 12 miesiąca życia, próbuj go zruszyć podczas zabaw w przeciąganie np. sznurka, moja suczka ma 13 miesięcy, ale teraz cieczka no i wakacyjne wyjazdy i jeszcze nie byłam usunąć, a ma dwa kły górne mleczne, jeden trochę się zaczął leciutko ruszać może wypadnie jeszcze sam
Strona 1 z 1
Wypowiedz się w tym temacie